ქათმის ბარკლები და ფრთები მაწვნისა და აჯიკის მარინადში კარტოფილის პიურეს გარნირით
უგემრიელესი, სასარგებლო და ნოყიერი სადილის მარტივი რეცეპტი ქართული ინგრედიენტების გამოყენებით
დაგჭირდებათ:
ქათმის ბარკლები და ფრთები
მაწონი 400 მლ.
აჯიკა (1 ს.კ. მეგრული აჯიკაა გამოყენებული:)
პიურეს მოსამზადებლად:
კარტოფილი
კარაქი
რძე ან კარტოფილის ნახარში
მარილი
დავამარინადოთ ქათმის ბარკლები და ფრთები მაწონში და აჯიკაში – დავაყოვნოთ მაცივარში 1 საათით, ეს ქათმის ხორცს კიდევ უფრო წვნიანს და არომატულს გახდის
კომენტარები